Containerudlejning

Containerudlejning af Niels Nielsen & Søn på Fyn

Niels Nielsen & Søn på Fyn tilbyder containerudlejning til private boligejere, men også til virksomheder og landbrug. Desuden kan vi udføre mange andre opgaver inden for vejgodstransport.

Bestil containerudlejning i en dag eller i en måned

Det er muligt at leje en container for en enkelt dag, for en uge eller for en måned, alt efter egne ønsker og behov. Der er med andre ord ikke noget, som hedder minimum eller maksimum i vores containerudlejning, så du kan blot vælge at ringe, når du er færdig med containeren, hvorpå vi kommer for at hente den hurtigst muligt.

​Vores kunder benytter ofte vores containere til materialer som sten og grus. Udover vi henter og bringer hver eneste container efter containerudlejning, kan vi også tømme dem efterfølgende, hvis du ønsker det. Vi kan stort set bortskaffe enhver slags affald, lige fra murbrokker til haveaffald.

Vi har lukkede og åbne containere fra 10 til 30 m3

Kunderne vælger typisk containere i størrelsen fra 10 til 30 kubikmeter, så vi kan både tage imod både store og opgaver, ligesom du kan få en container, der passer præcis til dit behov. Vore kunder vælger normalt en åben container. Vi er med andre ord ganske fleksible i forhold til type, størrelse og lejeperiode.

​Kontakt

Hvis du skal bruge en container, så ring til Niels Nielsen & Søn ApS i Ringe. Vores telefon er 65 98 13 64. Derpå kan vi aftale nærmere eller sende et uforpligtende tilbud på containerudlejning.​