Profil​

Niels Nielsen & Søn ApS arbejder primært med vejgodstransport og blev grundlagt tilbage i 1934. Derved har vi lige haft 80 års jubilæum. Aktuelt drives virksomheden af tredje generation, idet Gunner Nielsen og hans to brødre arbejder i firmaet.

Vi er en moderne transportvirksomhed med 80 års erfaring

Niels Nielsen & Søn er i dag en moderne transportvirksomhed på Fyn, der tilbyder totalløsninger inden for forskellige former for vejgodstransport som for eksempel kran- og løfteopgaver, transport af maskiner og containere samt levering af grus og sten.

Vi kan i det hele taget håndtere alle typer opgaver inden for kørsel, og vi kører både for private og erhverv, herunder især landbrug. Vi kører blandt andet med korn, græsfrø og roer samt med grus, jord og sten, men også med bygge- og haveaffald. Vores åbne og lukkede containere er i størrelser fra 10 til 30 m3.​

Vores fokus er kundeservice og professionel vejgodstransport

Niels Nielsen & Søn lægger vægt at levere professionel assistance og en god service, ligesom vi lægger vægt på at overholde alle tidspunkter og aftaler. Dertil kommer, at vi udfører alle opgaver i tæt samarbejde med kunderne, således transport sker efter dine behov og ønsker, uagtet der er tale om en lille eller en stor opgave.

Kontakt os

Vores transport, krankørsel, landbrugskørsel og containerudlejning sker altid til konkurrencedygtige priser, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en nærmere drøftelse om dine behov og ønsker, så kan du kontakte Niels Nielsen & Søn ApS i Ringe på telefon 65 98 13 64.

Niels Nielsen & Søn ApS

Bystævnevej 2
5750 Ringe

tlf: 65 98 13 64

E-mail: gn@soellinge.dk

CVR: 27922074

Medlem​ af Fyns Vognmands Forening

Vi støtter HC. Andersen festspil i Odense.