Krankørsel

Krankørsel af Niels Nielsen & Søn på Fyn

Niels Nielsen & Søn ApS på Fyn tilbyder krankørsel i forbindelse med mindre opgaver for private, men også for virksomheder.

​Vi tilbyder krankørsel i forbindelse med grus og haveaffald​

Vi udfører typisk krankørsel, når vi skal levere grus eller hente haveaffald. Dertil kommer, at vi både kan hente og levere jord, sten og andre byggematerialer. Vi kan i det hele taget varetage krankørsel af mange forskellige materialer.​

Niels Nielsen & Søn udfører forskellige opgaver inden for transport og krankørsel som for eksempel:

  • Containere
  • Forskelligt løftearbejde
  • Fjernelse af haveaffald
  • Levering af byggematerialer
  • Levering og afhentning af grus, jord og sten

Vi kan således hjælpe med krankørsel, når du skal have en container ud, når du skal have udført mindre løftearbejde, når du skal have fjernet jord eller haveaffald, og når du skal have leveret for eksempel jord, grus og byggematerialer.

​Det er vigtigt med en sikker og hensigtsmæssig krankørsel

​Den ene side af sagen er selve transporten, som vi også varetager, men den anden side af sagen er at få udført en sikker og hensigtsmæssig på- og aflæsning af materialet. Men vi har 80 års erfaring med kørsel herunder med af- og pålæsninger, så du vil være i trygge hænder hos os og vores dygtige og erfarne chauffører.​

Du kan ringe til Niels Nielsen & Søn ApS i Ringe på telefon 65 98 13 64, hvis du har en transportopgave, herunder krankørsel, og ønsker et uforpligtende tilbud på kørsel.