Landbrugs kørsel

Landbrugskørsel af Niels Nielsen & Søn på Fyn

​Niels Nielsen & Søn ApS på Fyn udfører alle former for landb​rugskørsel i hele landet, men vi kører naturligvis også for beslægtede erhverv samt enhver anden, der har brug for vejgodstransport.

Vi tilbyder landbrugskørsel mellem landbrug og møllerier​

Vores landbrugskørsel består typisk af transport mellem landbrug og producent, eller mellem leverandør og landbrug. Derved består hovedparten af vores kørsel af korn, græsfrø og roer. En væsentlig del af vores arbejde består således af at transport af korn fra landbrug til møllerier.

​Vi har derfor dedikeret tre biler, som udlukkende varetager landbrugskørsel, men vi kan også tilbyde kranbiler og overføringsbiler samt biler, der selv læsser korn hos landmanden og selv blæser det ud ved aflæsning, hvilket gør, at kornet ikke falder ned på jorden.

Du kan også leje åbne og lukkede containere​

Vi kan endvidere tilbyde landbrugskørsel med vores åbne og lukkede containere. Vores kunder vælger typisk en container i størrelsen fra 10 til 30 kubikmeter, men vi har altid en container, der passer præcis til dine behov. Vi er med andre ord ganske fleksible i forhold til både type og størrelse, men også i forhold til lejeperiode. Containere har den fordel, at du kan have dem stående i den periode, hvor du har brug for dem.

Kontakt os

Hvis du har brug for landbrugskørsel, så er du velkommen til at ringe til Niels Nielsen & Søn ApS i Ringe for at drøfte dine behov og for at modtage et uforpligtende tilbud.. Vores telefon-nummer er 65 98 13 64.